Om Bohus-Dals Skogsplantor

LoggaBohus-Dals Skogsplantor AB startades i januari 2011, som en utveckling av den enskilda firman Bohus-Dals Skogsplantor. Roger Gustafsson startade redan 1989 sitt första företag, med inriktning på skogsbruksplaner och skogsvärdering. Grunderna fanns efter flera års arbete som skogsarbetare och skogsvårdskonsulent, studier vid Hensbacka skogsbruksskola, SLU - Skogsinstitutet i Värnamo och Borås Högskola.
När marknaden för skogsplantor avreglerades 1994 blev Roger kontaktad av en privat plantskola från södra Sverige som ville utöka sin marknad. Detta var starten av specialisering för företaget att leverera skogsplantor till bolag och bönder. Parallellt med skogstjänster jobbade Roger i nio år med att hjälpa ett 50-tal lantbrukare med att söka rätt EU-bidrag. I takt med att efterfrågan av fina skogsplantor och skogsplantering av dessa har stigit, så har vi numera koncentrerat oss på detta.

För att alltid kunna leverera skogsplantor till våra trogna kunder, startade vi 2003 legoodlingar av skogsplantor. Detta betyder att vi alltid har en stor volym med fina skogsplantor att leverera till våra kunder, som är särskilt nöjda med vårt personliga bemötande och vår service.

Företagsfakta hittar du här.

Miljö

Miljöcertifikat

Bohus-Dals Skogsplantor AB har certifierat sig enligt PEFC.

Vårt unika bevisnummer är E1629-2011-03-03.